Gólyatragédia Ondon

 2009.07.29. 13:34

Hárman lehet, hogy épp az első útjukra indultak, lehet élelem után mentek. Egy gólyának itt ért véget az út. Egy kisfiú segítségével eltemettem.

A gólya villanydróthoz csapódott. Az illetékesek figyelmét felhívnám: Évente három kisgólya kel ki. Nehézkes egy fészekben a két gólyaszülőnek és a kicsiknek elférni. Azt a megoldást találták ki hogy egy-egy másik villanypóznán állnak a szülők órákat, hogy a kicsik pihenjenek, vagy éppen nyugodtan elfogyasszák az élelmet, amit a gondoskodó gólyapár összegyűjtött a csemetéknek. Nem lehetne valamit kitalálni? Hol vannak ilyenkor az állatvédők?

Címkék: Ond

A bejegyzés trackback címe:

https://lelektoredek.blog.hu/api/trackback/id/tr156274699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

77857 2009.07.29. 18:54:58

Szomorú dolog, ami a gólyával történt...nálunk most is érkeznek gólyák...valahonnan, ahol szárazság van, mert nagyon soványak, kimerültek és koszosak...de hát magukra vannak hagyva szegények...de hátha olvassák azt a bejegyzést olyanok is, akik tudnak ezen segíteni. Üdvözlettel, Vastag Laci
süti beállítások módosítása