Jeney András szerncsi költő második verseskötetének lehettünk tanúi, csodálói március 12.-én a szerencsi Rákóczi-vár Lovagtermében.
Már a címe is figyelemfelkeltő: Fölfelé visz a folyó.
Zsúfolásig megtelt a terem. Irodalomkedvelők, barátok, családtagok gyönyörködhettek és tölthettek el egy gondtalan órát, az alkotó lírai költeményényeinek bemutatásával.
Jeney András a Hegyaljai Alkotók Társulása és a Mait tagja. Több, mint tíz éve alkot és jelennek meg versei folyóíratokban, antológiákban, különböző irodalmi weblapokon és a Szerencsi hírek hasábjain.Első verseskötetét 2004-ben tárta olvasói elé.Azóta különböző pályázatokon ért el kimagasló sikereket. Legutóbb, 2008-ban az Irodalmi Rádió legjobb szerzői díját.
Kedves és tiszteletreméltó alkotótársamnak szívből gratulálok! Kívánok további sikereket, erőt, egészséget és gazdag alkotói munkát, hogy minél tovább olvashassuk sokatmondó és tanítójellegű verseit.
Meglátni a szépet csak az tudja, aki átéli a valóságot, kinek szép és gazdag a lelke. Jeney András ezen alkotó emberek közé tartozik.

Címkék: konyvbemutato

A bejegyzés trackback címe:

https://lelektoredek.blog.hu/api/trackback/id/tr356274481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása