Érbevágó, szinte fáj!

 2007.08.03. 15:29


A mai híreket olvasva megint csak gyomorforgató, felháborító dolgokkal kellett szembesülnöm. Honatyáink, köztük a két legerősebb párt első embere, milliókért nyaral a családjával.
Nem gondolom, sőt bizton állítom, az ilyen híradásra nincs szüksége a magyar embernek. Ez nem hír!
Az aki ilyet ír, annak nincs anyag a tarsolyában, annak kár volt újságíró iskolát, vagy más felsőfokú képesítést szerezni. Addig, míg minden este azt szajkózzák a jobb oldal vezetői, hogy nyomorgunk, hogy csődbe vitt bennünket a mostani vezetés, addig gusztustalan dolog arról beszélni, hogy Orbán Viktor mennyi pénzből tölti nyári szabadságát.
Addig, míg megszorításokról beszélünk, hallunk, érezzük a mindennapjainkban, addig felháborítónak tartom, hogy a mi miniszterelnökünk-bár jól tudom miniszterelnöki cím nélkül is megtehetné,- milliókból lubickol a jólétben. Már lassan én sajnálom őket, hogy is tudnak minden „munkanapjukon” szembenézni az ország elkeserítő helyzetével.
Érbevágó, szinte fáj ilyen címlapot látni! Hogy a pletykalapoknak is meg kell élni valamiből, azt jól tudom. De ne mindig a negatív dolgok keltsenek érdeklődést.
Egyszer jó lenne arról vezércikket írni, hogy béke van, nyugalom ,mindenkinek kenyér az asztalán.
Kis túlzással talán azt is mondhatnánk, hogy ez az ígéret földje.

Címkék: szellel szembe

A bejegyzés trackback címe:

https://lelektoredek.blog.hu/api/trackback/id/tr766260995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása